Pta Charles de Gaulle

APARTAMENTE INTR-UN IMOBIL DE LUX

Imobilul din Str. Alexandrina 34-36, este plasat in imediata apropiere a Parcului Herastrau, foarte aproape de Piata Charles de Gaule, cu posibilitate de acces rapid la mijloacele de transport in comun (bus, metro) si la distanta foarte mica atat de centrul orasului, cat si de DN1 cu Aeroportul Baneasa, Aeroportul Henri Coanda si zona comerciala Feeria.

Construita la cele mai inalte standarde arhitecturale si de confort, imobilul are doua intrari, A, cu P + 4 etaje, si B, cu P +  3 etaje, cu un total de 14 apartamente de lux cu 2, 3 si 4 camere spatioase (intre 120 si 170 mp). Fiecare apartament are terasa sau balcon, cu suprafete intre 30 si 160 mp.

Fiecare apartament beneficiaza de bucatarii mobilate cu mobilier Italia si utilate la cel mai inalt nivel tehnic, bai mobilate cu mobilier Italia, televiziune prin cablu si prin antena satelit, linie telefonica internationala, Internet on-line, aer conditionat. In plus, cladirea are 2 lifturi si are un administrator care asigura paza cladirii 24 / 24 h si care intervine urgent pentru orice problema tehnica.

Cladirea beneficiaza de asemenea de 14 locuri de parcare in parcarea proprie amenajata la subsol.