Dorobanti

Clădirea din strada Marcel Andreescu nr.25-27 este situata într-una dintre cele mai populare zone ale Bucurestiului, si anume: Dorobanti, conferindu-i o poziție bună într-o zona de prestigiu a orașului. Confortul acestor apartamente este evidențiat atât de spațialitatea și luminozitatea de care se bucura, cat si de accesul facil la orice zona de interes, fiind foarte aproape de cele mai importante centre de afaceri cat timp esti la serviciu, și având în apropiere Parcul Herastrau pentru petrecerea timpului liber.

Proprietatea a fost construită în anul 2004, si ofera intimitate locatarilor sai, prin dispunerea a cate unui apartament pe fiecare etaj. Apartamentele sunt spațioase, cu suprafete cuprinse intre 140 si 240 mp, cu 3, 4 si 5 camere.

Toate apartamentele dispun fiecare de parcare (atat in garajul subteran cat si in exterior), bucatarie echipata, dulapuri incastrate, televiziune prin cablu și satelit, telefon, internet, aer condiționat.

Conceptul arhitectural are ca scop realizarea unei imagini de calitate; clădirea respectă standarde ridicate de siguranță, imagine și confort.