Parc Herastrau

LAKE PARK & RESIDENCE – strada Aleea Priporului, nr. 15-19, sector 1 Constructia din Str. Priporului 15-19 este plasata la cca. 75 m de parcul… Citește mai mult »

Dorobanti

Clădirea din strada Marcel Andreescu nr.25-27 este situata într-una dintre cele mai populare zone ale Bucurestiului, si anume: Dorobanti, conferindu-i o poziție bună într-o zona… Citește mai mult »

Primaverii

Imobilul din strada Rosenthal nr. 14 este plasat intr-una din cele mai selecte zone ale Bucurestiului si anume: Primaverii, oferindu-i acestuia o buna pozitie in… Citește mai mult »


Pta Charles de Gaulle

APARTAMENTE INTR-UN IMOBIL DE LUX Imobilul din Str. Alexandrina 34-36, este plasat in imediata apropiere a Parcului Herastrau, foarte aproape de Piata Charles de Gaule,… Citește mai mult »

Polona

  Imobil construit in anul 1999. Amplasamentul imobilului in imediata apropiere a Pietei Romane si a strazii Polone ii ofera acestuia buna pozitie in cadrul… Citește mai mult »

Aurel Vlaicu

Imobilul din Str. Aurel Vlaicu nr. 81 este plasat in imediata apropiere a a Pietei Spaniei, zona rezidentiala, apreciata pentru arhitectura deosebita a caselor, pentru… Citește mai mult »


Arcul de Triumf

APARTAMENTE unice într-un imobil de lux Constructia din Bd. Maresal Averescu nr 15A este una dintre multele realizări ale SC SCIFA RentApartments SRL. Amplasata în… Citește mai mult »